profile contact me pictures story follow

disclaimer
Assalamualaikum. Im Zaty Zahiruddin. I do love taking pictures and i loveeeee photography as well.

Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Rest, and tenangkan fikiran
11.08.2012 | 0 comments
Assalamualaikum.
Bersyukur pada Allah sebab aku masih kat sini. Actually, sedih sangat bila semua ni berlaku.
Mungkin aku tak lah sebaik orang lain, jahat kan. *crying......
Mungkin semua ni ada hikmah nya.

Allah ada untuk kita. Kan. Aku taknak pun perkara ni berlaku. Tapi, bila dapat bash, benci nya. I HATE MYSELF, macam nak suicide je. Tapi, tak kan lah kan. Pening dah otak fikir. Rase macam, im USELESS.

Dalam surah an-Nisak ayat 25 Allah berfirman yg bermaksud,"jika kamu bersabar ia adalah baik bagimu"

Tak salah pun kalau kita bersabar, right? Mybe, semua ni dah ditetapkan oleh Allah. Aku sedar siapa aku. :')

Thanks for everything my dear, thanks. 

FUTURE
PAST