profile contact me pictures story follow

disclaimer
Assalamualaikum. Im Zaty Zahiruddin. I do love taking pictures and i loveeeee photography as well.

Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Before PMR. #Day 4
9.30.2011 | 0 comments
Assalamualaikum.
Today happy ciket je. Ya, rehat tadi, I makan dengan budak2 KT, budak2 ERT, cikgu ajak makan kat makmal ERT. Okay, then, budak popular kat sekolah, ade lah dia, *ashraf form1.Ya, dtg2 bagi teka teki. Meowwww. Ape lah aku dengan budak2 ni jawab. Antara soalan dia.:
-aku ta tau na describe cm ne. Soalan nye camne tah. -.- :P
Takpe2. 

Today pun, kemas dewan, for PMR. Ish, ta sangke aku nak exam. Macam nak next year je baru exam. Ah takpe, I'm ready. 78%. :P

Okay2. Next. Tadi solat hajat for PMR. HUUU, came with Abah, but Abah kejap je, he got class at Muar lah. My mum not coming lah. She was busy, assignment. Balik, -kene tinggal-
Sume dah balik. :P Huuuu, sunyi., tak lah sgt. The cars passing by lorh. 
------- suddenly, i kicked sth, OMG ! FEROGGG. ah. eui, Geli. 

Okay2. Stopp. untill here.

Bye, celoteh aku, aku je yg lyn :P

FUTURE
PAST